spørsmålsrundee !

jah .. ikke noe annet å skrive om, siden hvis jeg skriver om hva jeg gjør hver dag, blir det ganske kjedelig etterhvert. så jeg skal ha en spørsmålsrunde ! siden det ikke er mange som leser bloggen min så kan du spørre meg flere spørsmål ! : D spør om hva som helst ! jeg svarer på det meste ! : ).. <3

4 kommentarer

Martine

10.03.2009 kl.19:32

Hva syns du om Martine i b-klassen? Liker du å skate? Har du noengang prøvd å hoppe på annenhvert bein? Synes du det er gøy å "passe" dyr? Vil du flytte hjemmefra når du er 18 eller 19? Lyst til å prøve å hoppe i fallskjerm? Eller liker du bedre sånn luftballong?

marte

10.03.2009 kl.20:07

Har du noen gang hatt lyst å spørre en person om å bli sammen, men ikke turt??har du lyst på is?? vil du lære deg å fly? er du ofte rast løs??har du hatt lyst og bare gå fra timene til christer??

kaja helene

11.03.2009 kl.17:08

Hmm.. har nok noen :-)hvor høy er du? hva liker du å spise? hva er din hobby? hva er det dummeste du har gjort noen gang? hva heter dine bestevenner?Sv: tusentakk! :-D kjempefin blogg du også :-)

Helene

12.03.2009 kl.14:33

hmm..hva er yndlingsmaten/drikken din?er du god på skolen? (hihi)er det noengang du IKKE er i godt humør? :ohvem er dine beste venner:) ? hva ser du helst på tv?det flaueste du har gjort/opplevd? I JUST LOVE READIN' YOUR BLOG

Skriv en ny kommentar

hits